GALİBİYETE HASRET KALDILAR: 0-0

Son 4 haftadır galibiyete hasret kalan kırmızı-beyazlılar, konuk ettiği Tarsus İdman Yurdu ile puanları paylaştı.

GALİBİYETE HASRET KALDILAR: 0-0
Advert
Yayınlama: 24.10.2022 12:50:11
72
A+
A-

Maçın hem ilkyarısı hem de ikinci yarısında Mehmet Küçükdurmuş’la yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Batman Petrolspor beraberliğe razı oldu.
Hakemler: Ahmet Ecevit **, Mehmet Kuru **, Levent Yeşilyurt ***.
Petrolspor: Cihan **, Koray **, Fırat * (Dk. 46 Serdar Güncü *), Ferdi *, Onur *, Ebu Sıddık *, Okan * (Dk. 86 Berat ), Osman **, İlter * (Dk. 61 Emre ), Mahsun *, Mehmet Küçükdurmuş * (Dk. 86 Azat **).
Tarsus İdmanyurdu: Abdulaziz *, Fatih *, Gökhan *, Furkan *, Abdussamed *, Fatih Somuncu *, Yusuf **, Oğuzhan * (Dk. 90 Mutlu ), Uğur *, Alperen * (Dk. 85 Yılmaz ), Taha * (Dk. 85 Artun )
Sarı Kartlar: Okan, Koray, Fırat (B. Petrol) Fatih, Oğuzhan, Fırkan (Tarsus İdmanyurdu)
Maçın ilk 15 dakikasında rakip takımı kalesine kapatan Batman Petrolspor, Mehmet Küçükdurmuş ve Mahsun Çapkan ile gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Konuk ekip ilk yarının son bölümünde oyuna dengeyi getirdi. İkinci yarıda da maçın büyük bölümü başa baş geçerken, karşılaşmanın son bölümünde baskısını artıran Kırmızı-Beyazlılar, Mehmet Küçükdurmuş ile yüzde yüz bir gol pozisyonunu daha değerlendiremedi. Petrol sahasında fırsat teperek, haftayı 1 puanla kapattı. Petrolspor puanını 14’e çıkarırken, bu hafta Pazar günü deplasmanda Bayburt Özel İdarespor ile karşılaşacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.