Kazı kazan Batmanlı genci milyoner etti

Batman’da Yılmazlar Center iş merkezi altında hizmet veren Batman Büfe isimli işyerinden kazı kazan kuponu alan bir kişi 4 milyon TL kazandı.

Kazı kazan Batmanlı genci milyoner etti
Yayınlama: 25.10.2022 16:12:51
2.945
A+
A-

İsmini paylaşmayan talihli milyonerin kazı kazan oynamaya gelince hayalinin evlenip ardından ev ve araba almak olduğu bilgisi alındı.  Batmanlı müşterisine tam 4 milyon para kazandıran büfe işletmecisi Naif Sökmen, “Bir müşterimiz büfemize gelip 50 liralık kazı kazan kuponu istedi. Kuponunu kazıdıktan sonra ilkin bana 4 bin TL bana çıktı dedi. Sonra kuponu kendisinden alıp makinede okuyunca 4 milyon TL kazandığını anladım. Kendisi sıfırları eksik saydığı için rakamı tam söyleyememişti. Hemen gel dedim ve bir sonraki gün kendisiyle İstanbul’a, bir banka şubesine gidip paramızı aldık. Benim hesaba yatırılan parayı sonra ismini kamuoyuyla paylaşmak istemeyen arkadaşın hesabına yatırdım. Kendisi iki gün İstanbul’da kaldı. Ben bir sonraki gün geri dönüp, Batman’daki işyerime geldim” dedi.

“TALİHLİ 30 YAŞLARINDAYDI”

Kazı kazan’da 4 milyon TL kazanan talihlinin Batmanlı olduğunu ve 30 yaşlarında bekar bir kişinin olduğu bilgisini gazetemizle paylaşan büfe sahibi Sökmen, “Ben 25 yıldır büfe işletiyorum. 15-20 gün önce de bir arkadaş 150 liraya yakın bir para kazandı. Bunu 10 numaralı kuponla kazandı. Onun öncesinde de iki büyük ikramiye verdik.  Yani bugüne kadar toplamda 5-6 tane büyük ikramiye verdik” dedi. Haber: Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.