LAHMACUN VE PİDEDE “HÜNER” FARKI

Batman Turgut Özal Bulvarı sanat Sokağı karşısında hizmet veren Hüner Lahmacun ve Pide  Salonu, 2009’dan beri  lezzetli lahmacun ve pidelere hüner ve lezzet katmaya devam ediyor.

 LAHMACUN VE PİDEDE “HÜNER” FARKI
Advert
Yayınlama: 27.10.2022 14:33:53
214
A+
A-

Salonun deneyimli işletmecisi Zikrettin Erkan, pide ve lahmacunun yanı sıra ızgara çeşitleri, çömlek ve sac tavanın da adresi olduklarını belirtti.

“YEMEDİĞİMİZ YEMEĞİ YEDİRMEYİZ”

Prensip olarak iş yerlerinde öncelikle hijyeni ve sonrasında lezzet ve kaliteyi ön planda tuttuklarını belirten Erkan, “ Yemediğimiz, beğenmediğimiz bir yemeği asla müşterilerimize yedirmeyiz. Kendimiz için istemediğimiz bir şeyi vatandaşlarımıza da sunmayız. Bizde kaliteli malzeme, lezzet, ustalık, disiplin, güler yüz ve tabii ki de müşteri memnuniyeti esastır. Bunlar olduktan sonra sizin tercih edilmeniz de zor olmaz. Lahmacun ve pidelerimize, ızgara ve diğer yemeklerimize maksimum lezzet ve tat katmak için deneyimli ustalarımızla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi. Fırın ustası olarak salonda hünerini konuşturan Abdullah Çoban, 14 yıldır pide ve lahmacun pişirdiğini belirtti.  Kuşbaşı kaşarlı pidenin lezzetinin bambaşka olduğunu kaydeden deneyimli usta, “ Lahmacun ve pidelerimizde kuzu kol eti katıyoruz.  (0488) 212 98 18 nolu  Alo Paket servisimizle  tüm halkımıza ulaşmaktayız” diye konuştu. Haber- Recep Akın

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.