Lahmacun ve pidenin adresi

Batman Kültür Mahallesi, Zilan Hastanesi karşısında hizmet veren Külünçe lahmacun salonunun deneyimli ismi Fırat ustanın pişirdiği lahmacunlar kapışılıyor.

Lahmacun ve pidenin adresi
Yayınlama: 25.10.2022 16:10:31
Düzenleme: 26.10.2022 00:40
1.217
A+
A-

Lahmacun ve pidede fark yaratan Fırat ustanın lezzetli yemekleri,  yoğun talebe karşılayamıyor.

“LAHMACUNLARIMIZ KUZU VE DANA ETİNDEN”

30 Yıldır lokanta sektöründe yer aldığını kaydeden Fırat Ağalday, “Ben 90’lı yıllardan beri çalışıyorum. Lahmacunlarımız gerçekten çok lezzetli ve çıtır çıtır. Biz esasen lahmacun ve pidelerimizle ön plana çıksak bile çorba, sac tava ve ızgaramızın da bir o kadar beğenildiğini söyleyebilirim. Vatandaşlarımızın lahmacunlarımıza ve pidelerimize göstermiş olduğu yoğun ilgi bizi ziyadesiyle memnun ediyor. İnsanlarımızın damak tadına en kaliteli hizmeti ve lezzeti sunmak için ekibimle yoğun bir mesai harcamaktayız. Lahmacunlarımızın bu kadar lezzetli olmasının sırrı tabii ki bizde saklı. Biz lahmacunlarımızda kuzu ve dana etinin yanı sıra kuyruk yağı kullanıyoruz. Müşterilerimize devamlı sıcacık ve çıtır şekilde servis yapıyoruz” dedi.

“ YETİŞTİREMİYORUZ”

Lahmacun ve pidelerine olan yoğun talebi karşılamakta zorlandıklarını sözlerine ekleyen deneyimli Fırat usta, “Yeter ki Batman içi olsun, her tarafa 0543 640 42 72 nolu Alo Paket birimimizle Batman’ın her tarafına siparişlerimizi ulaştırmaktayız.  Herkesin kendini rahat ve huzurlu bir şekilde yemek yiyebileceği, nezih ve dekoratif bir ortamda, kaliteli bir hizmet sunmaktayız. Gece saat 22’ye kadar açığız. Tüm halkımızı salonumuza bekleriz” diye konuştu. Haber- Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.