“PUSULALARDAKİ ARTI İŞARETİNE İTİRAZ ETTİK”

“PUSULALARDAKİ ARTI İŞARETİNE İTİRAZ ETTİK”
Yayınlama: 21.10.2022 18:21:02
140
A+
A-

Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri seçiminde oy pusulaların önceden işaretlendiği iddia eden Osman Nasıroğlu, pusulalardaki artı işaretine itiraz ettiklerini belirtti.

Yapılan Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Disiplin Kurulu ve Genel Kurul Delegeleri seçiminde ise Abdülkadir Demir’e ait 4 pusulada artı şeklinde bir işaretin olduğu ve pusulaların şaibeli olduğunu iddia eden Osman Nasıroğlu, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Nasıroğlu, “Meclis Komiteleri seçimlerinde pusula kağıtlarında ilgili adaylar dışında herhangi bir bilginin olmaması ve açıkça okunmaması gerekçesi ve baskı hatasından kaynaklı sarı renkli oyumuz iptal edilmişti. Bugünkü Yönetim Kurulu seçiminde sandıktan çıkan 4 adet pusulada aday bilgileri dışında işaretlerin olduğunu gördük. Artı şeklinde bir işaretleme yapılmıştı” dedi.

“SEÇİM KURULU SALDIRIYA UĞRADI”

Kaba kuvvetle seçim kazanılamayacağını ifade eden Nasıroğlu: “Seçim kurulu üyelerin ilgili işaretli pusulaları değerlendireceklerini ifade etmeleri üzerine, fiziki saldırıya uğradılar. Sandık kurulu başkanı ensesine tokat vurmak suretiyle bizzat fiziki saldırıya uğradı. Bu yapılanların tamamını fotoğraf ve video şeklinde kayıt altına aldık. Ayrıca sandık kurulu yetkilileri de yapılan saldırılar neticesinde tutanak tutularak şikâyette bulundular. Emniyet teşkilatı ve çevik kuvvet çok sayıda Polis ile ilgili olaya müdahale etmek zorunda kaldı. İlgili şaibeli oylar iptal edildiğinde 10-7 olarak BATSO başkanlığını kazanmış bulunmaktayım” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.