Quality Gusto ‘resmen’ açıldı!

Batman’ın yükselen baklava markası Quality Gusto’nun resmi açılışı, Gaziantep sıra gecesi ekibi Grup Dem’in katılımı ile Belde mahallesi Mereto Caddesi Tirman Park Sitesi altında gerçekleştirildi. 

Quality Gusto ‘resmen’ açıldı!
Yayınlama: 30.10.2022 14:14:25
Düzenleme: 30.10.2022 19:54
394
A+
A-

Antep lezzetlerini Batman’a taşıyarak kısa sürede adından, kalitesinden ve lezzetlerinden söz ettirmeyi başaran Quality Gusto firmasının açılışına Batmanlılar yoğun ilgi gösterdi.

KURDELEYİ DOWN SENDEOMLU ÇOCUKLARLA KESTİLER

Firmanın açılışına Deva Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, ASKON Başkanı Selman  Nasıroğlu, bazı STK temsilcileri, iş insanları, DOWN Sendromlu Melekler Derneği (DOSEM) yönetici ve üyeleri ve yüksek katılımlı bir davetli topluluğu katıldı. Firmanın açılış kurdelesi DOSEM Derneği bünyesindeki çocuklarla birlikte kesildi. Down sendromlu çocuklar davul zurna ve müzik  eşliğinde bazı konuklarla beraber halay çekerek gönüllerince eğlendi. Renkli görüntülere sahne olan Quality Gusto’nun açılışına gelen davetliler, sıra gecesinde dillendirilen bir birinden güzel şarkılarla coşkulu anlar yaşadılar. Açık havada sıra gecesi etkinliği tertipleyen Grup Dem, davetlilere eşsiz anlar yaşattı. İşletme sahipleri Hüseyin Aslan ve Handan Atay, davetlilerle yakından ilgilendi. Sıra gecesi etkinliği saat 16.00’dan 22.00’ye kadar sürdü. Açılışa teşrif eden tüm konuklara Gaziantep’in eşsiz lezzetleri ikram edildi. Haber-Recep Akın

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.