UZATMADA ‘YIKILDIK’ 1-1

Ligin güçlü ekiplerinden Esenler Erokspor’u sahasında ağırlayan Batman Petrolspor, maçı 1-0 önde götürmesine rağmen rakibin uzatma dakikalarından attığı golle adeta yıkıldı.

UZATMADA ‘YIKILDIK’ 1-1
Yayınlama: 10.10.2022 11:23:34
Düzenleme: 22.10.2022 00:39
134
A+
A-

Hakemler: Gürcan Hosova , Hüseyin Can *, M. Oğuzhan Öztaş **
B. Petrol: Cihan ***, Serkan ***, Şahin *, Fırat Okur *, Onur Arıkan *, Ebu Sıddık *, Okan * (Dk. 46 Serdar Göncü *), Osman Işıklı * (Dk. 68 Berat Satılmış ?), Mehmet Küçükdurmuş * (Dk. 89 Melih Kılıç ) Emre Şahin * (Dk. 79 Umud Çakar?), Mahsum ** (Dk. 89 İbrahim )
Esenler Erokspor : Akın *, Sertaç  * (Dk. 90 Cenk Doğan*), Emir **, Hasan * (Dk. 46 Berk *), Alper **, Onur Eriş * (Dk. 74 Yusuf Akel *), Serdar Cansu *,  Enes Kayar , Muharrem *, Serdar Deliklitaş * (Dk. 74 Serhat Baştan *), Eşref **.
Sarı Kartlar: Emir, Alper, Sertaç, Serdar Deliklitaş (Esenler Erok), Şafak, Cihan, Serdar (B. Petrol)
Kırmızı Kart: Dk. 60 Enes Kayar (Esenler Erok)
Goller: Dk. 35 Şahin ‘penaltı’ (B. Petrolspor), Dk. 90+3 Serhat Baştan (Esenler Erok)
Geçen hafta içerisinde deplasmanda Amedspor’a mağlup olan Batman Petrolspor, kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Esenler Erok karşısında 3 puanı son dakikada golüyle kaçırdı. Sezon başından bu yana ilk defa oyuna iyi başlayan Petrolspor rakibine pozisyon vermezken uzun toplarla rakip kaleyi zorladı. 35. Dakikada Petrolspor atağında topu uzaklaştırmak isteyen Eroklu Emir topa elle müdahale etti. Hakem penaltı noktasını gösterdi Topun başına geçen Şahin Şafakoğlu, kaleciyi ters köşeye yatırdı: 1-0. Golden 4 dakika sonra hakem bu kez Erok için penaltı noktasını gösterdi. 38. Dakikada Eroklu Serdar, kendini yere bıraktı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Serdar, topu dışarı attı. Maçın ilkyarısı da Petrolspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARIDA OYUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ EROK ALDI

Petrolspor ikinci yarıya temkinli başladı. Esenler’de 60. dakikada Enes ikinci sarı kartla kırmızı kartla oyundan atıldı. Rakip Esenler Erokspor 10 kişi kaldıktan sonra daha etkili futbol sergiledi. Petrolspor’da ikinci yarıda oyuna dahil olan futbolcular takıma katkı sunmazken, Esenler’deki değişiklikler baskıyı artırdı. Rakibin baskısı sonuç verdi ve Esenler Erok, 5 dakika uzayan maçın 93. dakikasında sonradan oyuna dahil olan Serhat’ın golüyle skora dengeyi getirdi. Bu dakikada defansın uzaklaştıramadığı topta Serhat müsait pozisyonda topu ağlara gönderdi; 1-1. Maç bu skorla sona erdi. Petrolspor puanını 13 çıkarırken, bu hafta Cumartesi günü deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.