VALİ CANALP’TEN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Batman Valisi  Ekrem Canalp, Türkiye Cumhuriyetinin 99. Kuruluş yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı paylaştı.

VALİ CANALP’TEN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Advert
Yayınlama: 27.10.2022 16:25:33
54
A+
A-

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 99. Yılını büyük bir onur ve gururla kutladıklarını belirten Vanalp, “Şanlı tarihimiz boyunca her zaman yeniden doğuşlara ve yürüyüşlere imza atmış olan ecdadımızı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını ortaya koymuş hayatta olan gazilerimize sağlıklı uzun ömür diliyorum. Büyük Türk Milletinin ve siz değerli Batmanlı hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı tekrar kutluyor; nice güzel bayramlarda birlikte olmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” İfadelerini kullandı.

“BOZKURT’UN ŞEHADETİ HEPİMİZİ ÜZDÜ”

Vali  Canalp ayrıca,   Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit  Operasyon bölgesinde çıkan çatışmada  şehit düşen Batmanlı asker  Faim Bozkurt için taziye mesajı paylaşarak üzüntüsünü dile getirdi.  Vali Canalp, çıkan çatışmada şehit düşen  Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt’un şehadet haberinin herkesi derinden üzdüğünü belirtti.  Vali Canalp mesajında “ Bölücü terör örgütü mensupları, er ya da geç hakkettiği cezayı alacaktır. Terör örgütü ve onu destekleyenler emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ve aziz milletimize sabır ve baş sağlığı dilerim” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.