“Yaşasın Cumhuriyet”

“Atatürk’ün, ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ düsturu ile ‘muassır medeniyet’ hedefine ulaşacağımıza gibi yürekten inanıyoruz”

“Yaşasın Cumhuriyet”
Yayınlama: 29.10.2022 10:19:29
Düzenleme: 29.10.2022 13:45
67
A+
A-

KÜRESEL Gazeteciler Konseyi (KGK) Yönetim Kurulu adına Genel Başkan Mehmet Ali Dim imzasıyla, Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlandı.

KGK’nin yazılı mesajında; her yıl büyük bir gurur ve heyecanla kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı, bu yıl daha büyük heyecan ve coşkuyla yaşıyoruz.

KGK mesajında, “Cumhuriyetimiz önümüzdeki yıl 100. Yaşını kutluyor olacak. Türkiye Cumhuriyeti ikinci yüzyıla adım atarken, ulusal kurtuluş mücadelemizin kahramanı ve cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ düsturu ile ‘muassır medeniyet’ hedefine her zaman olduğu gibi yürekten inanıyor ve bu hedefe kararlılıkla yürüyeceğimizi bir kez daha tekrar ediyoruz. Bizi bir ve bir arada tutan Cumhuriyetimizin değerlerini canımız pahasına koruyacağımıza Yüce Türk Milleti’nin önünde söz veriyoruz. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Mücadelemizi başarıya ulaştıran aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz. Yaşasın Cumhuriyet” denildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.