“2 Bin konut yapmayı hedefliyoruz”

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Sıddık Çiftçi,  Başkan Vekili Davut Başaran ve yönetim kurulu üyeleri İbrahim Çetiz ve Mustafa Erez ile birlikte basın turu kapsamında gazetemizi ziyaret ederek proje ve çalışmaları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

“2 Bin konut yapmayı hedefliyoruz”
Advert
Yayınlama: 10.11.2022 15:55:48
168
A+
A-

“BELEDİYEYE KONUT PROJEMİZİ SUNDUK”

Odalarına kayıtlı 4 bin 900 esnafın bulunduğunu belirten Başkan Çiftçi,  “Esnafımız için konut projemiz bulunmaktadır. Evi olmayan esnaflarımızın ev sahibi olmalarını istiyoruz. Batman Valisi ve aynı zamanda Belediye Başkan Vekili sayın Ekrem Canalp ile görüşüp konut projemizi sunduk ve kendiside bu konuya sıcak baktı. Vali bey yeni imar alanında bize yer ayıracaklarını belirtti. İlk etapta 2 bin konut yapmayı hedefliyoruz. Etaplar halinde gerçekleştireceğimiz konut edindirme projesiyle tüm esnaflarımızı ev sahibi olmalarını sağlamak istiyoruz” dedi.

“OTOPARK SORUNU YAŞIYORUZ”

Esnaf olarak sorunlarından birinin de otopark olduğuna dikkat çeken Çiftçi, “Esnaflarımız ‘müşterilerimiz otopark yeri bulamadığından çarşı merkezine gelmiyor” diyorlar. Bu konuda çalışmalarımız var. Şuanda esnaflarımızı bire bir telefonla arıyoruz. Onların istek ve önerilerini alıp fikir alışverişinde bulunuyoruz. Çünkü esnaflarımız, caddelerin üstünün boş kalmasını ve buralara müşterilerin arabalarını park etmesi isteği var. İşlerini kısa bir sürede bitirip gitmelerine olanak sağlanmasını istiyorlar” diye konuştu. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.