250 Bin lira değerinde ürün çaldılar

Batman TPAO bulvarını mesken tutan hırsızlar, market, fayans dükkanı, ofis, cam deposu, nakliye şirketi ve ekspertiz dükkanlarına girerek yaklaşık 250 bin TL değerinde ürünleri çaldı.

250 Bin lira değerinde ürün çaldılar
Advert
Yayınlama: 17.11.2022 16:11:50
764
A+
A-

ESNAFLARDAN YARDIM ÇAĞRISI…

TPAO Bulvarı eski Havaalanı kavşağında esnaflık yapan vatandaşların işyerlerine dadanan hırsızlar yaklaşık 2 ay içerisinde yan yana duran 6 işyerine girip hırsızlık yaptı. Hırsızların vakalarına çözüm bulamayan esnaflar, yetkililere seslenerek yardım çağrısında bulundu.

Batman’da esnaflık yapan Mehmet Ekici isimli vatandaş, yaklaşık olarak iki aydır bölgelerine hırsızların dadandığını ve geçtiğimiz hafta da arabasının camını kırıp içine girdiklerini söyledi. Ekici, “Geçen hafta bizim arabaların camı kırmışlar. Arabada bir şey bulamayınca da arabanın içine zarar vermişler. Yan taraftaki komşumuz seramikçidir. Adamın bekçisini darp etmişler, fayanslarını çalmışlar. 40-50 bin TL’lik fayans çalmışlar. Diğer bir komşumuzun da geçen gün deposuna girmişlerdi. Koltuk takımı, elektrik malzemesi ne var ne yok her şeyini çalmışlar. Her akşam gece 24.00 ila 01.00 saatleri arası kendimiz atıyoruz devreyi. Yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.

“HIRSIZLAR GECE-GÜNDÜZ DİNLEMİYOR”

Yaşanan hırsızlık olaylardan mağdur olduğunu belirten esnaflardan Esat Gün, “Burada güpegündüz de gece de hızsızlar burada çok rahat bir şekilde hırsızlıklarını yapabiliyorlar. Güvenlik kamerası olmasına rağmen gece – gündüz demeden hırsızlık vakaları yaşanıyor. Yetkililere de sesleniyorum bu konuya acil bir çözüm bulunsun. Emniyet müdürümüzden destek bekliyoruz. Gerçekten bütün esnaflarımız mağdur. Hırsızlar, eşyaları rahat bir şekilde çuvala doldurup sırtına alıp götürüyorlar” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.