71 Çeşit sabun satıyor

Batman Turgut Özal Bulvarı Medical Point Hastanesi yanında kuruyemiş, şarküteri, aktariye ve baharat ürünleriyle ilgili hizmet sunan Yargılar Ticaret, lavantalı sabundan bıttım sabununa, keçi sütü sabunlardan badem sabunlarına kadar toplamda 71 çeşit sabun satışı yapmasıyla dikkat çekiyor.

71 Çeşit sabun satıyor
Advert
Yayınlama: 15.11.2022 13:45:09
196
A+
A-

Saç dökülmesine karşı etkili bir çözüme kavuşmak veya güzel kokmak amacıyla insanların firmalarına gelerek sabun aldıklarını kaydeden işletme yetkililerinden Eyüp Serhat Yargı, “Burada tamı tamına 71 çeşit sabunumuz mevcuttur.  Lavanta var, saç dökülmesine karşı bıttım sabunlarımız var. Saç dökülmesine karşı ayrıca en saf bıttım sabunlarımız da var. Güzel kokmak isteyen insanlar sabunlarımızı kullanıyorlar. Keçi sütünden bademlisine ve hatta nanelisine kadar birçok sabunumuz var. Egzema, kepek, kaşıntı, leke, sivilce ve aknelerin tedavileri için kükürt sabunu, eşek sütü sabunu ve dünyaca ünlü meşhur Siirt’in bıttım sabunu ile  Hatay’ın dünyaca tanınan zeytinyağlı defne sabunlarımız var” dedi.

“SİİRT’TEKİ İMALATHANEMİZDE ÜRETİYORUZ”

Sabunları kendilerinin ürettiğini kaydeden Yargı, “Sabunları Siirt’teki imalathanemizde üretiyoruz. Tüm ürünlerimiz kesinlikle doğal olup, herhangi bir şikayette de tüm ürünlerimiz geri iadelidir. Adet yada kiloyla sabun satışımız var. Sabunlarımızın adedini 20 TL, kilosunu da 120 TL’ye veriyoruz. Tabii 4-5 kilo olan arkadaşlarımıza her türlü yardımcı oluyoruz” diye konuştu.

“3 ÇEŞİT BITTIM SABUNUMUZ VAR”

Bünyelerinde 3 çeşit bıttım sabunu bulundurduklarını kaydeden Yargı, “En iyi bıttım sabunumuzun kilosu 150, orta kalitede olan 120 TL ve daha az kalitede olanı da  90 liradan satıyoruz. Firmamızda sadece sabun değil, şarküteri, baharat, kuruyemiş, lokum gibi birçok ürün satmaktayız. Ayrıca yiyecek ve içecek grubuna dahil olan market ürünlerimiz de mevcuttur. Hastanenin yakınında olduğumuz için de terlik ve havlu gibi ürünleri insanlarımıza elimizden geldiğince temin etmeye çalışıyoruz” dedi.

“DÜKKANIMIZ 550 METREKAREDİR”

Dükkanlarının toplamda 550 metrekarelik bir alana sahip olduğunu kaydeden Yargı, “Ben ürünleri kaydettiğim için biliyorum, şuanda her şey dahil olmak üzere içeride 30 binden fazla ürün var. Vatandaşlarımız 055 156 47 72 nolu telefon numaramızla bize ulaşabilirler. Halkımıza en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak için elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.