“Ailelere büyük görevler düşüyor”

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi kapsamında Batman Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü’nce Batman Üniversitesi merkez kampüsü konferans salonunda program düzenlendi.

“Ailelere büyük görevler düşüyor”
Yayınlama: 16.11.2022 17:01:40
321
A+
A-

Programa Batman Valisi Ekrem Canalp, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın yanı sıra protokol üyeleri ile muhtar ve eşleri katıldı.

“DEVLET OLARAK MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR”

Programda konuşan Vali Ekrem Canalp, “Bugün Batman Emniyeti yapmış olduğu bir operasyonla 119 kilogramlık skunk maddesini ele geçirdi. Piyasa değeri de yaklaşık 6 milyon liralık bir uyuşturucudur. Bu da bizim devlet olarak mücadelemizi gösteriyor. Uyuşturucuya müptela olmuş her birey, bu gençte olabilir, yetişkinde olabilir, bu yaşlı bir insanda olabilir. Bir defa bireysel anlamda kendi üretkenliğini kaybettiriyor. Hayata bakış açısı değişiyor. Burada ailelere büyük görevler düşüyor” dedi.

“UYUŞTURUCU MESELESİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Gençler bir toplumun, yarınların geleceğidir diyen İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, “Bu hedef doğrultusunda bugünkü programımızın ana teması evlatlarımızı her türlü uyuşturucu ve uyarıcı maddelerden, toplum sağlığını tehdit eden, kamu güvenliğini ve özellikle gelecek nesilleri tehlikeye düşüren uyuşturucu madde kullanımı konusudur.  Biz bu konuyu çok önemsiyoruz. Batman Emniyet Müdürlüğü olarak ciddi bir çalışma içindeyiz. Bu çalışmalarımız esnasında 3,5 ton esrarla, 168 kilo en tehlikeli uyuşturucu olan sentetik uyuşturucu ve insanların en çok ölüm yaşadığı metamfetamin maddesi ele geçirdik. Biz ne kadar yakalarsak yakalayalım talep olduğu sürece sıkıntı devam edecektir” diye konuştu. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube müdürlüğünde görevli polis memuru Ayşegül Yılmaz, tarafından ‘En iyi narkotik polisi anne’ sunumu gerçekleştikten sonra narkotik madde arama köpeği Maya tarafından uyuşturucu arama-bulma gösterisi yapıldı. Ardından asayiş şube müdürlüğünde görevli komiser Burcu Karaman’ın “KADES” sunumunun ardından program sona erdi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.