Banklara bile dadandılar!

Batman’da hırsızlıkta sınır tanınmıyor. Ziya Gökalp mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerindeki Yıldız camisine gelenlerin oturması için sokağa bırakılan oturma bankları hırsızların hedefindeydi.

Banklara bile dadandılar!
Advert
Yayınlama: 10.11.2022 15:58:00
165
A+
A-

Önceki gece saat 04.45’de sokakta bulunan oturma bankları yerinden sökülerek çalındı. O anlar kameralara anbean yansıdı.

YÜZÜNÜ MASKEYLE KAPATTI…

Cami sokağında bulunan oturma bankını çalan hırsız, yüzünün tanınmaması için maskeyle kapattığı ve söktüğü bankı omuzun da taşıyıp hızla uzaklaştığı kameralara yansıdı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan camii sorumlusu H. Abdullah Çılgın, “Daha önce de buradaki banklardan bazıları çalınmıştı. Belediye birkaç gün önce yeni banklar yerleştirdi ama sabaha karşı saat 04.45’te camimize dadanan hırsız bankı söktükten sonra kayıplara karıştı. Hırsızlık olayları gerçekten bizi mağdur etmeye devam ediyor. Daha öncesinde hırsızlar tarafından caminin lavabo kısmındaki görevli odasının çekmecesindeki paraları çalmıştı. Bu hırsızlık olaylarının bir an önce son bulmasını istiyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.