Başarılı müdür Yıldız, görevden alındı

Bartın AFAD Müdürlüğünde yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Ahmet Yıldız, görevden alınarak Batman’a araştırma görevlisi olarak atandı.

Başarılı müdür Yıldız, görevden alındı
Advert
Yayınlama: 18.11.2022 10:34:52
1.515
A+
A-

21 AY GÖREV YAPABİLDİ…

Bartın Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) İl Müdürü değişti. İçişleri Bakanlığı, pek çok şehirde AFAD müdürlerine yönelik atama kararlarını peş peşe yayınladı. Buna göre AFAD İl Müdürü Ahmet Yıldız’ın memleketi Batman’a araştırma görevlisi olarak atandı. Mart 2021’de Bartın AFAD İl Müdürü olarak atanan Yıldız, 21 ay sonra görevden alınarak Batman’a araştırma görevlisi olarak atandı.

“BARTIN’DAN ÇOK GÜZEL DOSTLUKLARLA AYRILIYORUZ”

Bartın AFAD İl Müdürü iken izinli olduğu sürede memleketinde görevden alındığı öğrenen Ahmet Yıldız, 30 yıllık devlet memurluğu görevini aynı azim ve kararlıkla tarafına tevdi edilen her bir görevi yürütmeye devam edeceğini belirtti. Yıldız, “AFAD kurumunda son olarak görev yaptığım İl’in, afetselliği, yangın ve maden kazası gibi bir çok çeşitlilik arz eden olaylara ilişkin hizmeti elbette devletimizin sunduğu imkanların yanında yönetici/idareci perspektifi, kaabiliyeti ve öngörüsü ile yönetişim de bulunduğum personelimde aile kavramı bilincini oluşturarak, kimseyi ötekileştirmeden çalışanın şevk ve iştiyakını doğru planlama ile entegre ederek, sevk ve idareyi sağlayıp, rantabıl ve başarılı hizmetlerde bulunduk. Maalesef bu duruş ve yaklaşım makam ve mevki için sürdürülebilirliğinin olmadığı siz duyarlı ve hakkaniyetli vatandaşlarımızın malumlarıdır. Dolayısıyla bu duruş ve gayeye sahip olanlar için maalesef bu durum her zaman için beklenen kaçınılmaz bir olgudur. İşte bugün bizde görevden alınarak bunu yaşıyoruz. Bildiğiniz üzere, görevimizi layıkıyla ifa etme çaba, gayret, azim ve şevkimiz birçok kere maalesef görevden alma yönüyle sekteye uğratıldı. Elbette bu duruma üzüldük. Zira acı ve sevinç gibi duygulara sahip bir varlık ve insanız. Lakin asla devletimize küsmek gibi bir yanlışın içinde bulunmamız beklenemez ve olamaz. Hangi şart, koşul ve ünvanda görev verilirse verilsin, görev kutsaldır anlayışıyla hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bartınlı hemşehrilerimden helallik istiyorum. Hiçbir zaman ötekileştirmediniz, yakınlık ve samimiyetin en güzelini sergilediniz. Çok güzel dostluklar biriktirip ayrılıyoruz. Her zaman telefonum ve yüreğim sizlere açık Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.