Batman’ın enlerine ödül yağdı

‘Batman Marka ve Kariyer Zirvesi’ kapsamında Eva Düğün ve Konferans salonunda yapılan Batman’ın enleri ödül töreninde 2022 yılının kategorilerine göre en başarılı 44 firma ödülle taçlandırıldı.

Batman’ın enlerine ödül yağdı
Advert
Yayınlama: 22.11.2022 16:28:49
1.351
A+
A-

Mart Medya ve BKS Dijital organizasyonları işbirliğinde gerçekleştirilen ödül törenine iş ve ekonomi dünyasının birbirinden iddialı markaları, aileleri ve misafirleri katıldı.

“BEŞİNCİ ÖDÜL TÖRENİMİZİ BATMAN’DA YAPIYORUZ”

Mart Medya ve BKS dijital organizasyonlarının sahiplerinden Murat Tümen, “Burası bizim 5. ilimiz. Daha önce Elazığ, Malatya, Diyarbakır ve Kayseri’de bu geceleri yaptık. Bu akşam da Batman’ın enleri ödül törenini gerçekleştiriyoruz. Ödül gecesi belli bir araştırma yolu ile ilerliyor.  Kategorilerine göre yaklaşık 75 gündür burada araştırma yaptık ve bu kategorilerden sonra yaptığımız araştırmalar doğrultusunda başarılı bulduğumuz firmaları ziyaret ettik ve gecemize davet ettik” dedi.

44 DALDA ÖDÜL VERİLDİ…

Yapılan ödül töreniyle toplam 44 dalda ödül verileceğini kaydeden Tümen, “Firma sahipleri ödül gecesine kendi misafirleriyle katılıyorlar. Genelde ailesi ve çalışanlardan oluşan bir sistemle ilerliyoruz. Pandemi sürecinde zaten ticarette insanlar çok fazla bir araya gelemiyordu. Böyle gecelerle insanlar bir araya geliyorlar, yeni bağlantılar kuruyorlar. Tabii ki amaçlarımızdan biri yeni bağlantılar kurmak, firmaların bir araya gelmesiyle moral-motivasyon sağlamaktır” dedi.

“YARDIMSEVERLİĞİN BAŞKENTİ; BATMAN’DIR”

Araştırmalarının sonunda son gecelerine geldiklerini belirten Murat Tümen, “Birazdan bütün firmalarımız ödülleriyle bir araya gelecekler. 25 Yıllık meslek yaşamımda bugüne kadar 54 il ve 300 ilçede program yapma fırsatı bulduk. Bundan sonraki programlarımızda da eğer Batman konusu geçerse, naçizane kendi bulduğum ifadelerle cevap vereceğim ve yardımseverliğin başkenti Batman’dır diyeceğim. Gerçekten de buranın insanları geldiğimiz günden beri bizi çok güzel ağırladılar. O yüzden de benim nazarımda yardımseverliğin başkenti Batman’dır” dedi.

“YERLİ MARKALARIN GÜCÜ BİLİNMELİ”

Batman’da yaptıkları programdan sonra Elazığ’da ikinci ödül gecesi tertipleyeceklerini kaydeden Tümen, “Bu arada Erzurum ve Denizli’nin yanı sıra Samsun ve Trabzon’da da ödül gecesi olacak. Batman birçok sektörde kaliteli markalara sahiptir. Bu dev markaların bilinirliği için bu tür etkinliklere ihtiyacımız olduğunu düşünerek bu yola çıktık. Dünya çapında markalarımızla birlikte çok önemli işler yapmış markalarımızı da tanıtmak için böyle organizasyonların fırsat olduğunu düşünüyoruz. Tüm Batman tek vücut olarak markalarına sahip çıkmalı, yerli markaların gücünü bilmelidir” dedi.

“ENLERİ SEÇERKEN CİDDİ ARAŞTIRMALAR YAPIYORUZ”

BKS Dijital Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kara, “BKS Şirketler Grubu ve Mart Medya, yaklaşık üç yıldır bu projenin altyapısını oluşturmak için ciddi çalışmalar yaptık. Türkiye’nin hemen hemen her tarafını karış karış dolaştık. İlk ilimiz, doğduğumuz yer Elazığ’da 26 Şubat 2021 tarihinde başladık. Akabinde yine yan komşumuz Malatya’da Malatya’nın enlerini tamamladık. Hemen arkasından İç Anadolu Bölgesinde Kayseri ilimizde devam ettik. Daha sonra Güneydoğu Anadolu Bölgesinin düzgün şehirlerinden Diyarbakır’la devam ettik ve bu yılın son günü olarak belirlediğimiz Batman’da, Batman’ın enleri gecesini bugün sizlerle beraber tamamlıyoruz. Enler gecesi yaparken tabii ki çok ciddi aşamalardan geçiyoruz ve çok ciddi araştırmalar yapıyoruz. Bu organizasyonumuzun ana temasından biri, biz her ilin kendi merkezinde yapıyoruz ve uzun zamandır belki de bu salondaki insanları tekrar bir araya getirme imkanına sahip oluyoruz. Bizler hiçbir zaman doğruluktan ayrılmamaya ve insanların hakkına girmemeye gayret ettik. Batman’ın bizim gözümüzdeki değeri, Batman’ın bölgedeki değerini zaten siz bu salonu doldururken bu şehrin ne kadar önemli olduğunu, ticari tarafından neleri oturttuğunu en iyi şekilde gösterdiniz. Bu anlamda şuanda ve bundan sonra da sağlayacağınız istihdamların ülkemize hayırlı olmasını diliyor, şimdiden alacağınız ödüllerin hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, teşekkür ediyorum” dedi. Haber-Recep Akın

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.