“Batman’ın fuar merkezine ihtiyacı var”

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman’a fuar merkezi yapılmasının elzem olduğunu vurguladı.

“Batman’ın fuar merkezine ihtiyacı var”
Yayınlama: 03.11.2022 14:45:23
60
A+
A-

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, ticari ve nüfus anlamında sürekli gelişen Batman için fuar merkezinin büyük bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak fuar merkezinin açılması için talepte bulunarak üstlerine düşen ne varsa yapmak istediklerini ve ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını söyledi.

“FUAR MERKEZİ LÜKS DEĞİL, İHTİYAÇTIR”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Çiftçi; “27-30 Ekim tarihleri arasında ilimizde yapılan 4. Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Fuarı için elimizden geleni yaptık ve ilimizin tanıtımı için çabaladık. Eksiklikleri sebebiyle istediğimiz gibi olmamış, tüm esnaf ve üreticilerin katılmamış olmasıyla beraber sonuç olarak faydalı ve güzel geçmiştir. Fuar merkezi açılışında büyükşehir olma yolunda adım adım ilerleyen ilimiz de fuar merkezinin olmaması büyük bir eksikliktir ve fuar merkezinin önemli bir ihtiyaç olduğunu belirterek sayın Valimizden fuar merkezi yapılması talebinde bulunduk. Fuar merkezi lüks değil ihtiyaçtır. İlimizin ticaretine önemli bağlantılar ve katkılar sağlayacağına inanmaktayım” ifadelerini kullandı. Başkan Çiftçi son olarak, Batman’ın menfaatleri doğrultusunda çalışacaklarını ve taşın altına ellerini, gerekirse gövdelerini koyacaklarını, el birliği ile Batman’ı hak ettiği yere getireceklerini belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.