“Batmanlılara ahde vefa borcumuz var”

Hemşehrimiz AFAD Bartın İl Müdürü Ahmet Yıldız, iki haftalık izin kapsamında dost, akraba ve kamu kurum ziyaretleri için geldiği Batman’da basın mensuplarını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

“Batmanlılara ahde vefa borcumuz var”
Yayınlama: 14.11.2022 17:02:42
488
A+
A-

Batman Basın Konseyi Başkanı Ercan Arslan ile bir araya gelen Müdür Yıldız, “2 Yıla yakındır AFAD Bartın İl Müdürü olarak görev alıyorum. Daha önce Batman’da PTT, Türk Telekom, SGK ve Siirt AFAD İl Müdürü ve şimdi de Bartın’da görev yapıyorum. Memleketime dost ve akraba ziyaretleri için geldim” dedi.

YILDIZ, YILLIK İZNİNİ BATMAN’DA GEÇİRİYOR…

Siirt AFAD İl Müdürlüğü görevine 4-5 defa gidip geldiğinde yanında hep Batman basınının olduğunu belirten Yıldız, “Batman’daki basındaki arkadaşlarımız ve hemşehrilerimiz bize her zaman sahip çıktı. Dolayısıyla ahde vefa bağlamında bir Batmanlı ve hemşehriniz olarak yaptığımız hizmetleri sizinle paylaşmak, ayrıca akrabaları, dostları ziyaret etmek amacıyla geldim. Kamu kurumlarından Valilik ve Emniyet makamını, STK’ları ve kamu kuruluşları da ziyaret etme fırsatımız olacak. Ziyaretimiz Allah’ın izniyle dolu dolu geçecek  inşallah” dedi.

“BATMANLILAR HER ZAMANKİ GİBİ SICAK VE SAMİMİ”

Batmanlıların her zamanki gibi sıcak ve samimi olduklarını kaydeden müdür Yıldız, “Şehrin zaten sıcak bir iklimi var. Dolayısıyla bizim Güneydoğu ile batı illerindeki insani ilişkiler farklıdır. İnsanlarımız kadirşinas ve misafirperverdir.  Ahde vefa ve sahiplenme vardır. Batman halkı önemseme ve birlik-beraberlik konusunda hassastır. Bu anlamda iyi bir izlenimle ayrılacağımı düşünüyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.