BESO’dan bir indirim protokolü daha

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) ile Batman Volkswagen Servisi arasında imzalanan protokolle üyelere indirimli servis ve bakım hizmeti verilecek.

BESO’dan bir indirim protokolü daha
Advert
Yayınlama: 08.11.2022 12:59:59
68
A+
A-

VOLKSWAGEN SERVİSİYLE PROTOKOL İMZALANDI

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, üyelerine yönelik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Çiftçi, Batman Volkswagen Servisi ile protokol imzalayarak odaya kayıtlı üyelerin %5 ile %30 arasında indirimli hizmet alabileceğini duyurdu. BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak üyelerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Üyelerimize yardımcı olmak, hayatlarını kolaylaştırmak ve artan maliyetlerini düşürmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu kapsam da daha önce birçok kurum ve kuruluş ile özel indirim protokolleri imzaladık. Bu indirim anlaşmalarımıza Güney Grup Otomotiv Volkswagen Servisi ile bir yenisini ekliyoruz. Böylece Volkswagen aracı olan üyelerimiz servise gidince indirimli hizmetten faydalanacaklar. Protokol anlaşması çerçevesinde indirimden faydalanmak isteyen oda üyelerimizin, oda kayıt belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir. Yapılan anlaşmanın Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

İNDİRİM PROTOKOLÜNÜN DETAYLARI:

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO), Güney Grup Otomotiv Volkswagen Servisi ile arasındaki özel indirim protokolünün detayları şöyle; 1- Yasal garantisi devam eden ticari/binek aracın periyodik /yıllık bakımında parçada %5 işçilikte %10 indirim, 2- Yasal garantisi biten binek aracın periyodik/yıllık bakımında yaşına göre; 3-4 yaş %15, 5-7 yaş %25, 7 yaş üzerine %30 sağlanan indirimlere ek olarak sadece yağda %8 indirim yapılacaktır. 3- Yasal garantisi biten ticari/binek aracın onarımında yaşına göre sağlanan indirimlere ek olarak sadece işçilikte %5 indirim yapılacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.