Çocuklara kitap ve kumbara hediye ettiler

Batman Barosu Çocuk Hakları Merkezi ve Odeabank işbirliğiyle Arıca Köyü İlkokulunda ‘Kitap Kumbaram’ etkinliği gerçekleştirildi.

Çocuklara kitap ve kumbara hediye ettiler
Yayınlama: 29.11.2022 16:52:04
204
A+
A-

Etkinliğe Batman Barosu yönetim kurulu üyesi ve Çocuk Hakları Merkez Koordinatörü Av. Neşe İskenderoğlu Erpolat ve Batman Barosu Çocuk Hakları Merkezi üyeleri Av. Evin Tüzün, Av. Medeni Akman, Av. Beritan Yonca Aydın, Av. Ayşenur Demir, Av. Veysi Bağlı ve Av. Mehmet Akif Akın katılım sağladı. Arıca köyü ilkokulunda çocuklarla biraraya gelen üyeler “Kitap Kumbaram” etkinliği gerçekleştirdiler.

ÇOCUKLARA HAKLARINI ANLATTILAR

Arıca köyündeki minik öğrencilerle bir araya gelen avukatlar, çocuk haklarıyla ilgili olarak köy çocuklarını bilgilendirip haklarını dillendirdiler. Çocuklarla güzel bir etkinliğe imza atan Batman Barosu Çocuk Hakları Merkezine mensup avukatlar, dolu dolu ve keyifli bir etkinliğin yanı sıra çocukları masal kitapları ve kumbaralarla buluşturarak sevindirdiler. Odeabank’tan  masal kitapları ve kumbara dağıtımı Odeabank tarafından yapıldı. Yapılan bu etkinlik ile kamuoyuna “Çocuk, hakları ile çocuktur” mesajı verilerek çocuk haklarına dikkat çekildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.