DyorEX’den 1,6 milyonluk destek

Batman Petrolspor ile DyoreX arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. İmzalanan sponsorluk anlaşmasının detayları açıklandı.

DyorEX’den 1,6 milyonluk destek
Yayınlama: 08.11.2022 12:47:12
76
A+
A-

SÖZLEŞME BİR YILLIK…

İmza töreninde konuşan Batman Petrolspor Başkanı A.Vahap Akbaş, spor kulüplerinin ayakta kalabilmeleri için sponsorlara ihtiyaç duyulduğunun altını çizdi. Başkan Akbaş, “Batman Petrolspor gelirlerini artıracak faaliyetlerden bir tanesini daha gerçekleştiriyoruz. Batman Petrolspor ve DyorEX güçlerini birleştiriyor. DyorEX firması bu sezon forma sponsorumuz oluyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda da birlikte devam ederiz. Sponsorlukların ana gayesi işbirliğidir. 2 markanın birbirine katkısı çok önemlidir. Ne kadar başarılı bir oluşum olduğumuzu birbirimize enerji vereceğimizi ve bu birlikteliğin faydalarını hep beraber göreceğiz” diye konuştu.

 “GLOBAL BİR TÜRK FİRMASIYIZ”

DyorEX olarak Batman Petrolspor ile anlaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirten DyorEX Kripto Para Borsası CEO’su Caner Çetin, bu süreçte, bu anlaşmada kendilerine destek olan başkan başta olmak üzere tüm Batman Petrolspor yönetimine teşekkür ettiklerini kaydetti. Çetin, “Bu anlaşmanın Batman Petrolspor camiasına ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Bizler DyorEX olarak kripto para borsasında yer alan global Türk bir firmayız. Aynı zamanda yazılım altyapımızla beraber 40’tan fazla kripto parayı borsamızda bulunduruyoruz. Bunların alım satımlarına destek sağlıyoruz. Güneydoğu’nun incisi Petrolspor’a sezon sonuna kadar forma, otobüs ve stadyum içerisinde sponsorluk desteğimiz olacak. Sezon sonuna kadar 1 Milyon 600 TL’lik sponsorluk sözleşmemiz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.