Hırsızlık olayları aydınlatıldı

Batman’da gerçekleştirilen 3 hırsızlık olayı aydınlatılırken, 4 kişi gözaltına alınarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık olayları aydınlatıldı
Advert
Yayınlama: 28.11.2022 16:13:31
170
A+
A-

POLİS, HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMIYOR…

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Çarşı mahallesi Mehmet Sincar Caddesi üzerinde bulunan telefon alım satımı ve tamiri yapan işyerine, dış duvarı delinerek girilmesi sureti ile 4 adet cep telefonu, 13 adet tablet, 1 adet akıllı kol saati, yaklaşık 100 adet şarj kablosunun çalınması olayı ile ilgili yapılan araştırmalar sonucu olayı gerçekleştiren şahsın E.O. isimli şahısı tespit etti. Çalınan malzemelerden 1 adet cep telefonu ve 6 adet tablet ile birlikte E.O. yakalanmış olup çalıntı malzemeler iş yeri sahibine teslim edildi. E.O. isimli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MARKET HIRSIZLARI YAKAYI ELE VERDİ…

Hilal Mahallesi Nergiz Caddesi üzerinde bulunan markette meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde, olaya karışan şahısların S.Ç. ve S.Ş. isimli şahıslar oldukları tespit edilmiştir. Şahısların çaldıkları malzemeleri hurdacıya sattıkları tespit edilmiş ve hurdacıdan ele geçirilen maddi değeri yaklaşık 180.000 TL olan malzemeler olayın müştekilerine teslim edilmiştir. Hurdacı D.A. isimli şahıs ‘suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi’ suçundan gerekli adli işlem yapılarak serbest bırakıldı. Şüpheli S.Ç ve S.Ş isimli şahıslar çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BULVARA DADANAN HIRSIZDA YAKALANDI

Gazetemizin gündeme getirdiği ‘250 Bin lira değerinde ürün çaldılar’ haberi üzerine harekete geçen Batman Emniyeti, bir hırsızlık olayını daha aydınlattı. Gültepe Mahallesi TPAO Bulvarı üzerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile alakalı yapılan araştırmalarda hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli N.D. yakalandı. 4 Adet büro sandalyesi, 2 adet orta sehpa, 1 adet elektrikli ısıtıcı sahiplerine teslim edilirken, N.D. isimli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.