Kozluk’ta bozuk yol tepkisi

Kozluk ilçesi merkez mahallelerinden Yukarı Güneşli mahallesi Tepe sokakta bulunan yol bataklığa döndüğü gerekçesiyle vatandaş sitem etti.

Kozluk’ta bozuk yol tepkisi
Yayınlama: 30.11.2022 14:44:21
82
A+
A-

Mahallelinin yetkililere uzun zamandır yaptığı uyarılar karşılıksız kalınca ve ilk yağmurlar bastırmaya başlayınca yol adeta bataklığa dönerken, vatandaş yolu kullanamaz hale geldi.

Mahalle sakinlerinden Enes Barlık konu ile ilgili şikayetlerini şöyle ifade etti: “Yukarı Güneşli mahallesi, tepe sokak yaklaşık 900 metre uzunluğunda, çok kullanılan oldukça yoğun olan bir yol.  Bizim de eve gidişimizin tek yolu. Yolun yaklaşık 900 metreden sonrası dağın arkasından dolanıp trafo dediğimiz mevkide ana yola bağlanıyor. Fakat o bölge çok bozuk ve rampa olduğundan kullanıma uygun değil. Bir traktör veya kepçeniz yoksa o yoldan geçemezsiniz. Bu yol 8 yıl önce yapıldı. Sonra her gelen kazdı. 4 Defa yolun solu, 3 defa da sağ tarafı kazıldı. Her seferinde altyapı, elektrik, su, internet, vs hizmet yapılıyor denildi. Suyumuz yok, internetin fiber kabloları evimizin önünden geçiyor ama altyapımız yok. Evimize gidip gelelim yeter. Geçen hafta yine bir çalışma yapılmış. Hem de yolun tam da ortasında. Boydan boya 20 metre uzunluğunda ve yol genişliğinde kazılmış. Üstüne toprağı sallayıp gitmişler. Yıllardır yapılacak diye söz verilen yol, her seferinde daha da beter hale getirildi.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.