ÖĞ-DER’de ‘Kavak’ güven tazeledi

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Batman Şube Başkanlığınca yapılan 4. Olağan Genel Kuruluyla başklanlığa Selman Kavak seçildi.

ÖĞ-DER’de ‘Kavak’ güven tazeledi
Yayınlama: 27.11.2022 16:54:03
Düzenleme: 27.11.2022 21:16
110
A+
A-

Şube başkanlığının genel kuruluna ÖĞ-DER Genel Başkan Yardımcısı Yakup Kadri Kaya’da katıldı.  Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman Şube Başkanlığında faaliyet yürüten ÖĞ-DER Batman şubesinde yapılan genel kurulun ardından mevcut başkan Selman Kavak tekrar seçilerek güven tazeledi.

“SALİH NESİLLER İLKESİYLE HAREKET EDİYORUZ”

Ankara’dan genel merkez temsilcisi ve aynı zamanda genel başkan sıfatıyla genel kurula teşrif eden Kaya, “ ÖĞ-DER,  Şuurlu Öğretmenler Derneği adı altında 2005 yılında kuruldu. Önce ahlak ve maneviyat düsturuyla, Milli Görüş’ün genel ilkeleri çerçevesinde çalışan bir derneğimizdir. Salih nesiller ilkesiyle hareket ediyoruz. Buradaki amacımız, milli ve manevi değerlerimize sahip nesiller yetiştirmek ve bu nesilleri yetiştirmenin de gerçekten şuurlu öğretmenler vesilesiyle olacağını düşünüyoruz” dedi.

“EĞİTİM ODAKLI ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan seçilen Selman Kavak ise yaptığı açıklamada, “Daha önce olağanüstü olarak göreve getirilmiş ve yaklaşık 1 yıldır görevimi sürdürüyordum.  Bugün de 4. Olağan Genel Kurulumuz gerçekleşti. Bizi tekrar bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum.  Bizim işimiz eğitim olduğu için mümkün mertebe öğretmenler üzerinde ve eğitim odaklı çalışmaya devam edeceğiz. Eğitim sisteminin biraz daha iyileştirilmesi, öğretmenlerimizin haklarının biraz daha iyileştirilmesi için, eğitim kavramının içinin tekrar hak ettiği şekilde doldurulması için çalışacağız” ifadelerinde bulundu. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.