ONLARIN ACILARINA RESİMLE ORTAK OLDU

Batman Beşiri ilçesindeki T tipi cezaevinde tutuklu Emrullah Altan, Bartın’ın Amasra ilçesindeki maden faciasından dolayı yaşanan dramı kara kalemle resmederek kazada hayatını kaybeden ve yaralanan madenci yakınları ve ailelerinin acılarını paylaştı.

ONLARIN ACILARINA RESİMLE ORTAK OLDU
Yayınlama: 01.11.2022 17:39:29
95
A+
A-

Kazadan dolayı eşi yoğun bakımdayken, hastanede eşinin çizmeleriyle bekleyen bir kadını ve madenciyi dramatik ruh halleriyle çizen Altan, çizdiği resmin Amasra’da hayatını kaybedenlerin yakınları ve ailelerine ulaştırılması için Hayrat Arama Kurtarma Başkanı Abdullah Temiz’e mektupla ulaştırdı.
“KARDEŞİMİZİ TAKDİR EDİYORUZ”
Hayrat İnsani Yardım Derneği Batman İl Temsilcisi ve Hayrat Arama kurtarma Başkanı Abdullah Temiz, “Emrullah kardeşimiz Amasra’daki dramı resmederek yaşanan acılara ortak olmuş. Kendisini takdir ediyoruz.  Çizdiği resimlerle birlikte, başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini madenci ailelerine ulaştırmaya çalışacağız. Biz de Hayrat Arama Kurtarma ekibi olarak yaraları sarmak için Amasra’daydık. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı diliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.