Petrol ‘çıkış’ arıyor

Lige fırtına gibi başlayan ve son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla ligin alt sıralarında yer alan kırmızı-beyazlılar, ligde tekrar yükselişe geçmek istiyor.

Petrol ‘çıkış’ arıyor
Yayınlama: 17.11.2022 13:03:48
Düzenleme: 17.11.2022 13:04
120
A+
A-

HEDEF DÜZCE’Yİ ELİ BOŞ GÖNDERMEK…

Pazar günü saha ve seyircisi önünde Düzcespor’u ağırlayacak Batman Petrolspor’da tüm hedefler galibiyet üzerine kuruldu. 18 puanla 12’nci sırada bulunan B. Petrolspor, ligin 15’inci hafta maçında Pazar günü saat 14.00’te sahasında konuk edeceği Düzcespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ahmet Yavuz yönetiminde dün yaptığı taktik ağırlıklı çalışmayla bu maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlılar, yarın yapacağı son çalışmanın ardından bu maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

“DÜZCE’YE FIRSAT VERMEYECEĞİZ”

Son haftalardaki inişli çıkışlı grafiğiyle dikkat çeken Batman Petrolspor’da sarı kart cezalısı Yusuf Onur ve Okan Toprak, Düzcespor karşısında forma giyemeyecek. Ligin güçlü ekiplerinden Düzcespor karşısında galip gelmek istediklerini kaydeden Teknik Direktör Ahmet Yavuz, “Son haftalarda talihsiz bir şekilde son dakika golleriyle puanlar kaybettik. Bu hafta seyircimize kendimizi affettirmek istiyoruz. Rakibimiz güçlü ama onlara fırsat vermeyeceğiz. Futbolcularıma güveniyorum. 12. Adamımız olan taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.