Refüjler kış çiçeklerine hazırlanıyor

Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Turgut Özal Bulvarı ve Basın Kavşağı dahil olmak üzere tüm refüjlerdeki çimleri biçerek kış çiçeklerinin ekimi ve budama işlemlerine hazır hale getirdiler.

Refüjler kış çiçeklerine hazırlanıyor
Advert
Yayınlama: 02.11.2022 14:58:55
40
A+
A-

“ÇİM BİÇME SEZONU BİTİYOR”

Sezonun son çim biçme çalışmasını gerçekleştirdiklerini hatırlatan ekip çalışanlarından Şafi Islanmaz, “Belediye Park ve Bahçeler müdürlüğünde 3 yıldır görev alıyorum. Şuan itibariyle ekip arkadaşlarımızla birlikte çim biçme çalışması yapıyoruz. Böylelikle yavaş yavaş çim biçme sezonunu kapatıyoruz. Kışa hazırlanıyoruz. Kışın da yeni çiçekler ekip budama yapacağız” dedi.

“BİÇİLEN ÇİMLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERİYORUZ”

Çim biçme işlemine sabah saat 07.00’de başladıklarını kaydeden Islanmaz, “Belediye bahçesinden çim biçme çalışması başlattık ve Batman Park AVM’ye kadar gideceğiz. Batman genelini düşündüğümüzde çalışmalarımız 15 gün kadar sürebilir. Biçtiğimiz çimleri de hayvanlarını beslemek isteyen ihtiyaç sahibi kişilere veriyoruz. 5’er kişilik iki ekiple çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Bazı arkadaşlarımız parklara bakıyor, bazıları da orta refüj ve göbeklere bakıyor” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.