Rektör Demir, Kozluk’ta lise öğrencileriyle buluştu

Akademisyen – öğrenci buluşmaları iş birliği protokolü çerçevesinde Batman ve ilçelerde bulunan okullardaki öğrencilerle bir araya gelen Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Kozluk’ta lise öğrencileriyle buluştu.

Rektör Demir, Kozluk’ta lise öğrencileriyle buluştu
Advert
Yayınlama: 02.11.2022 14:51:06
28
A+
A-

Kozluk Kaymakamlığı konferans salonunda gerçekleştirilen buluşmaya Kozluk ilçesinde bulunan Şehit Şenay Aybüke Fen Lisesi, Kız Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Merkez Anadolu Lisesi, 15 Temmuz Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı.

“EĞİTİM SİSTEMİ DERİNDEN ETKİLENDİ”

İçerisinde bulunan yüzyılda tüm dünyada küresel ölçekte bir takım değişimlerin meydana geldiğini belirten rektör Demir, “Eğitim sistemimizin ana unsuru olan okulların da diğer tüm alanlar gibi değişen ve dönüşen dünyada ortaya çıkan yeni koşullardan doğrudan ve derinden etkileniyor. Bu etkinin günümüzde öğrencilerimizin beceri ve yeterliklerinde bazı değişimlere neden oluyor. Günümüz becerilerinin geride bıraktığımız yüzyılların becerilerine göre çok daha karmaşık bir yapıdadır. Becerilerdeki bu karmaşıklığa ise yaşamın tüm noktalarında görülen hızlı değişimler ve akışkanlıklar neden oluyor” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.