Sağlık-Sen’de ‘Dursun’ dönemi

Sağlık-Sen Batman Şubesinin 5. Olağan Genel Kurulunda yeni yönetim belli oldu. Genel Başkan Semih Durmuş’un da katıldığı genel kurulda yapılan oylama sonrası yeni Şube Başkanı İbrahim Halil Dursun oldu.

Sağlık-Sen’de ‘Dursun’ dönemi
Advert
Yayınlama: 06.11.2022 15:29:21
Düzenleme: 06.11.2022 15:47
341
A+
A-

Genel kurulda katılımcılara hitap eden SAĞLIK- SEN Genel Başkanı Semih Durmuş, sendikacılığın önemine değindi.  Bugün Türkiye’de insan hayatına dokunan iki bakanlığın olduğuna işaret eden Durmuş, şöyle devam etti: “Bunlardan biri Sağlık Bakanlığı, diğeri Adalet Bakanlığı’dır. Duyuyor musunuz her gün sağlıkta şiddet olduğu gibi adliyelerde de şiddet olduğunu? Bir hâkimin, mübaşirin adliye koridorunda darp edildiğini duyuyor musunuz? O gangster tipli, sokakta astığı astık, kestiği kestik insanlar adliye gittiğinde ifade veriyorken takım elbise giyiyorlar, önlerini ilikliyorlar ve cümlelerine başlarken ‘efendim’ diye başlıyorlar. Sokakta, hastane koridorunda aslan kesilen adliye koridorunda kedi, kuzu kesiliyorsa, kuzuya dönüyorsa sebebi orada devletin varlığını hissettirmesidir. Sağlık çalışanları, çalışmış oldukları kurumlarda kendilerini güven içerisinde hissedecek zeminin mutlaka oluşturulması gerekiyor.”

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ…

Yeni Şube Başkanı İbrahim Halil Dursun, bugün Batman sağlık camiası için 4 yıllık yeni bir dönemin ilk adımını attıklarını söyledi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen Sağlık-Sen 5. Olağan Genel Kurulu sonunda yönetim şöyle oluştu: Başkan İbrahim Halil Dursun, Salih Güzel (Sekreter), Selman Başaran (Mali Başkan), Mehmet Emin Demir (Basın ve İletişim Başkanı), Ruşen Erzen (Mevzuat ve Toplu Sözleşme Başkanı), Hüseyin Temiz (Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı) ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Seyyidoğlu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.