TEKSTİL ZİRVESİ BATMAN’DA

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı ve tekstil sektör kurulu üyelerinin katılımıyla 22 Kasım Salı günü Batman’da tekstil zirvesi düzenlenecek.

TEKSTİL ZİRVESİ BATMAN’DA
Yayınlama: 18.11.2022 11:32:21
Düzenleme: 18.11.2022 11:34
185
A+
A-

Konuyla ilgili açıklama yapan MÜSİAD Batman Başkanı Aladdin İraz, “Batman’da 400’den fazla işletmesiyle ile 42 bin kişinin istihdam edildiği tekstil sektörünü modern tekstil kenti yapmayı amaçlıyoruz, bu vesileyle ülkenin önde gelen tekstil sektörü öncülerini ilimizde ağırlayarak sektörün sorunlarına çözüm bulmayı amaçlıyoruz. İki gün sürecek olan zirvemizde tekstil sektöründe faaliyet gösteren iş insanlarına ikili iş görüşmeleri yaptırarak Ticaret potansiyelini attırmayı hedefliyoruz. Tekstil işletmelerini, atölyelerini ve batmanın potansiyel iş gücünü Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan misafirlere tanıtacağız bu şekilde Batman’ı Güneydoğu’da tekstilde zirve tutmak için her türlü çalışmayı el birliğiyle gerçekleştireceğiz. Ayrıca Tekstil Zirvesi’ne katılacak misafirlerimizi Hasankeyf’te ağırlayacağız. Bu vesileyle ülkemizin dört bir yanından gelen misafirlerimize Hasankeyf’i tanıtarak Batman’ın turizmine de katkıda bulunacağız.” dedi.

Tekstil zirvesine; SGS Türkiye Blok ve Denetim Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Bilal Kılaz, Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Mustafa İlker Özlem, İTHİP yönetim kurulu üyesi Birol Sezer, Paulmark ve Kimlik Mağazaları CEO’su Abdülnasır Çetin, Fera Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Çöl, Giteks A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Gümüşkaya ve Astaş A.Ş yönetim kurulu başkan yardımcısı Hasan Kaya aşçı katılacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.