Üniversitede kalite çalışmaları devam ediyor

Batman Üniversitesinde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon ve TS EN ISO 9001:2015 Risk Tabanlı Proses yönetimi eğitimleri verildi.

Üniversitede kalite çalışmaları devam ediyor
Yayınlama: 15.11.2022 13:41:18
23
A+
A-

Batman Üniversitesi merkez kampüs konferans salonunda düzenlenen eğitimlere akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Programın açılışında bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, üniversitemizin kalite sürecinde gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri anlatarak Kalite Yönetim Sistemi ile ilgili yapılan eğitimlerin kaliteyi tabana yayma konusunda büyük önem arz ettiğini belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından TSE Eğitim Daire Başkanlığında görevli Baş Araştırmacı Yılmaz Öztürk tarafından Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyonu içinde yer alan Kuruluş İçeriği ve Kapsamı, Politika, Hedefler ve Proseslerin gerçekleştirilmesi için ihtiyaç duyulan dokümanların hazırlanması konularında katılımcılara yol gösterici bilgiler aktarıldı. Eğitim programının son gününde eğitime katılan akademik ve idari personel ile öğrencilere TS EN ISO 9001:2015 standardına yönelik bilgilendirmeler, grup çalışmaları ve sunumlar yapıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.