“VALİMİZİN SÖZÜ, BİZİ MUTLU ETTİ”

Şemsiyeli Sokak esnaf ve sakinleri Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in, sokağa yeni düzenlemeler getireceği sözünü memnuniyetle karşıladıklarını belirttiler.

“VALİMİZİN SÖZÜ, BİZİ MUTLU ETTİ”
Advert
Yayınlama: 01.11.2022 17:13:45
210
A+
A-

Sokaklarının eskiden olduğu gibi tekrar ilgi odağı olacağı ümidini taşıdıklarını kaydeden esnaf, “ Batman’ın ve halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen Sayın Valimiz Ekrem Canalp’ı tekrar çay içmeye bekleriz. Sokağımızın yeniden bir dizi düzenlemeden geçeceğini valimizden duymamız bizi çok mutlu etmiştir.” dedi.  Şemsiyeli Sokakta yapılacak düzenlemenin kendilerine tatlı bir heyecan yaşattığını kaydeden Havalı Giyim firması işletmecisi Bünyamin Çekin, “ Sokağımızda daha önce şemsiyeli düzenlemeler varken Batman halkı en çok bizim sokağı tercih ederdi. Sokağa ayrı ve güzel hava katan rengarenk şemsiyeler sadece yerel halkı değil,  Batman’a gelen yerli ve  yabancı turistlerin de büyük ilgisini çekerdi.  O zamanlar işlerimiz çok iyi idi. Ama maalesef yağmur, fırtına, kar ve güneşten dolayı şemsiyelerimiz çürüyüp harap olunca,  biz esnafların işi de yüzde 100 oranında düştü. Büyük sıkıntılar yaşadık ve kiralarımızı dahi çıkaramayacak duruma düştük.  Esnafın bu büyük sorununu Vali beye ilettik ve olumlu geri dönüş aldık. ” dedi.


“ SORUNLARLA YAKINDAN İLGİLENİYOR”
Vali Canalp’in kısa sürede kendisini Batman halkına sevdirdiğini ve halkla iç içe bulunarak sorun ve taleplere çözüm odaklı yaklaştığına vurgu yapan sokak esnafı, “Sayın Valimiz Ekrem Canalp’in Batman halkının sorunlarıyla yakından ilgilenip başarılı çalışmalara imza attığını yakinen ve memnuniyetle duyuyoruz ve görüyoruz. Biz kendisinden çok memnunuz.  Çay davetimize icabet ederek sokağımıza gelip biz esnaflarla yakından ilgilenen ve  “Şemsiyeli Sokak’ta en kısa zamanda yeni düzenleme yapacağız “ sözünü veren Sayın Valimiz Ekrem Canalp’e çok teşekkür ederiz” dedi.
“HARİKA BİR PROJE HAZIRLANDIĞININI DUYDUK ”
Batman’a yakışan bir projenin hazırlandığını ve şuanda ihale sürecinde olduğu duyumunu aldıklarını ifade eden esnaflar, “ Aldığımız bilgilere göre sokağımızda hayata geçirilecek yeni düzenleme çalışması harika olacak. Bu gelişmelerden haberdar olduğumuz için hem mutluyuz hem de çok heyecanlıyız.  Bu vesileyle Sayın Valimize çok teşekkür eder ve en kısa zamanda kendilerini tekrar çaya bekleriz” dedi.  Haber- Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.