“2023 Gençlik ve spor yılı olacak”

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 2023 yılının Gençlik ve Spor yılı olacağını söyledi.

“2023 Gençlik ve spor yılı olacak”
Yayınlama: 26.12.2022 11:58:01
25
A+
A-

Türkiye’de sportif, gençlik ve spor organizasyonlarında örnek iller arasına girdiklerini belirten İl Müdürü Özperk, 2023 yılının ise dönem noktası olacağını belirtti.

“HER ALANDA BAŞARILARIMIZI KATLADIK”

‘Her alanda başarılarımızı katlayıp, hizmet çıtamızı yükselttik’ diyen Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “İl Müdürlüğü olarak son 3 yıldan bu yana ilimiz genelindeki spor tesis sayılarının artırılması, spor branşlarının aktifleştirilip faaliyet yapması, okul sporlarının katılım oranlarının artırılması, sporcu sayısındaki artış, lisans sayıları ve daha birçok kategoride sayısız hizmetlerde bulunduk. Özellikle her yıl onlarca farklı branştaçeyrek final, yarı final, final, özel sportif, kültürel ve sanatsal organizasyonlara da ev sahipliği yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

“GENÇ BİR NÜFUSA SAHİBİZ”

“Batman Gençlik ve Sportif faaliyetlerde aranılan illerin başında gelmeye başladı. Her geçen gün hızla büyüyen ve genç bir nüfusa sahip olan ilimizdeki her branşı ve spor organizasyonlarını önemsiyoruz.” şeklinde konuşan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, açıklamasına şöyle devam etti; “Donanımla, tecrübeli ve işinde uzman ekiplerimizle bütün spor organizasyonların üstesinden rahatlıkla geliyoruz. Özelikle dışarıdan gelen yarışmacı takımlarımız, okullarımız ve diğer misafirler ilimizden %100 yüz memnuniyetle ayrılıyorlar. Bizlerde Batmanlı insanların sıcakkanlılığını ve misafirperverliklerini görmelerine vesile oluyoruz. Gençlerimiz ve kentimiz için ne kadar hizmet etsek azdır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.