Akademisyen Türk, gençlerle buluştu

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün bünyesinde hizmet veren Petrolkent Gençlik Merkezi, akademisyenleri ağırlamaya devam ediyor.

Akademisyen Türk, gençlerle buluştu
Advert
Yayınlama: 14.12.2022 15:04:49
53
A+
A-

Daha öncede birçok akademisyen, yazar ve farklı meslek gruplarındaki insanları konuk eden Petrolkent Gençlik Merkezi, son olarak Batman Üniversitesi Sosyoloji bölümünden akademisyen Emrullah Türk’ü gençlerle imza günü için buluşturdu.

GENÇLERLE KİTABININ KRİTİĞİNİ YAPTILAR

Akademisyen Emrullah Türk aynı zamanda yazmış olduğu, “Petrol-Göç ve Değişim” adlı kitabının kritiği için Petrolkent Gençlik Merkezinde gönüllü gençlerle buluştu. Gençlik merkezinde yapılan sosyal, kültürel, sanatsal, mesleki ve sportif faaliyetinin yanı sıra, ‘Yazar-Okur’ buluşmalarında gençler tarafından yoğun katılımla gerçekleştiriliyor. Yerel yazarları gönüllü gençlerle buluşturdukları için mutlu olduklarını belirten Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş, amaçlarının gençlerin hayatlarına dokunmak, özgüvenlerini artırmak ve kendilerine bir şeyleri başarabileceklerine inanmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Petrolün Batman üzerindeki tarihsel gelişime etkilerini anlatan akademisyen Türk, kitabının kritiğinin ardından gençlere imzalı kitap hediye etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.