Akın ve Demirhan’dan söyleşi

Batmanlı yazar Zeki Akın ve şair-yazar Şükran Demirhan için Batman Milli Eğitim Vakfı ortaokulunda söyleşi ve imza günü etkinliği düzenlendi.

Akın ve Demirhan’dan söyleşi
Yayınlama: 29.12.2022 14:00:36
Düzenleme: 29.12.2022 14:55
115
A+
A-

Söyleşide, öğrencinin başarısında etkin rol alan ailenin önemine ve bireyin seçtiği hedef doğrultusunda ilerlemesi gerektiğine değinen gazeteci-yazar Zeki Akın, “Hayallerinizden hiçbir zaman vazgeçmeyin. Kendinize her koşulda inanın ve o değerli zamanınızı boşa harcamayın. Başarının yolu çok çalışmaktan geçer. Eğer bir hedefiniz varsa,  o hedef doğrultusunda ilerlemek için çok çalışıp okumanız gerekiyor” dedi.

“KENDİNİZE İNANIN”

Yazar Demirhan, öğrencilerin yazarlık ve kitaplarıyla  ile ilgili merak ettiği sorulara cevap vererek şöyle dedi: “Günde minimum elli sayfa kitap okuyun. Ben sizin yaşınızdayken kendime hep ‘bir gün yazar olacağım’ diyordum ve şuan hayallerimi yaşıyorum. Kendime inandım. İnsan bir şeyi canı gönülden istediğinde muhakkak ona kavuşuyor. Sizler de yarın öbür gün hayallerinizi yaşayacaksınız. Yeter ki kendinize inancınız olsun.” Söyleşiden sonra öğretmen ve öğrencilerle fotoğraf çektiren Akın ve Demirhan, etkinliği düzenleyen Batman Milli Eğitim Vakfı ortaokulu Müdürü Zekeriya Sevim ile  öğretmen ve idarecilerine teşekkür ettiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.