“Amacım gençlere örnek olmak”

Batman amatör liginde aynı takımda 8. sezonunu geçiren Mehmet Mansur Şahin, oynadığı futbolun yanı sıra beyefendi kişiliğiyle ön plana çıkıyor.

“Amacım gençlere örnek olmak”
Yayınlama: 12.12.2022 16:27:17
145
A+
A-

Futbola 2008 yılında Galataspor takımında başlayan 30 yaşındaki tecrübeli kaptan burada iki sezon geçirdikten sonra, 2010 yılında Irmakspor takımına transfer oldu. Irmakspor’da da başarılı 5 sezon geçiren Mehmet Mansur Şahin, 2013-2014 sezonunda ilimizin güzide takımlarından Güneşspor’a transfer oldu.

8 SEZONDUR GÜNEŞSPOR’DA

Güneşspor’da 8. sezonunu oynayan Şahin, oynadığı güzel futboluyla, takım içerisindeki koordinesiyle ve takıma olan katkısıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Saha içerisinde başarılı maçlar oynayan Şahin, bütün rakiplerinden de tam not alıyor. Amacının yeni nesil gençlere örnek bir futbolcu olmak istediğini belirten tecrübeli kaptan Mehmet Mansur Şahin, “Batman’da pırıl pırıl gençlerimiz var. Onlardan ricam futbolu hobi olarak değil, ciddi bir iş olarak yapmalarıdır. Günümüzde gençlere verilen imkânlar, yapılan tesisler ve her şey en ayrıntısına kadar düşünülmüş. Futbolcu olmanın yolu ciddi çalışmak, ahlaklı ve terbiyeli olmaktan geçer. Bu üç unsuru yerine getiren gençlerimizin önü açıktır. Bugün kendi takımımızda bile gençlere ağırlık veriyoruz. Bizler onların önlerinin açılması için elimizden geleni yapıyoruz. Güneşspor bir amatör takımdan çok bir futbol eğitim merkezidir” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.