Artık kışında yüzülebilecek

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Batman halkına kış sezonunda yüzme fırsatı verdiklerinin müjdesini verdi.

Artık kışında yüzülebilecek
Yayınlama: 29.12.2022 13:54:07
47
A+
A-

 

Batman’da ilk kez kış mevsiminde tam olimpik kapalı yüzme havuzunun hizmete girdiğini belirten İl Müdürü Özperk; “İl Müdürlüğümüze bağlı Kapalı Olimpik Yüzme Havuzumuz kış mevsiminde de hizmete açıyoruz. Bir süredir temizlik ve bakım nedeniyle kapalı olan yüzme havuzumuz, gerekli temizlik ve bakım çalışması tamamlandı. Hafta içi ve hafta sonu programlarımız belirlendi. Çocuk, yetişkin kadın ve yetişkin erkek seanslarımızı halkımız takip edip havuzumuzdan yararlanabilir. Amacımız ilimizde yüzme bilenlerin sayısını artırmaktır. Bunun içinde bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz” diye konuştu.

“HAFTANIN 6 GÜNÜ HİZMET VERECEK

Olimpik Yüzme Havuzu Tesis Amiri Veysi Turan; “Havuzumuz, Sağlık Bakanlığımızın istediği kriterlere uygun hale getirmek için çalışmalar yaptık. Şu anda havuzumuz tüm bu kriterleri taşıdığı için halkımızın hizmetine açıyoruz. Havuzumuz, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’ kapsamında, alanında uzman 3.Kademe Yüzme Antrenörleri gözetiminde kız-erkek çocuk ve kadın-erkek yetişkinlere yönelik yüzme kursları ile halkımıza hizmet vermeye başlamıştır. Kayıt olmak isteyen kursiyerlerin İl Müdürlüğümüzde buluna Sicil Lisans Biriminden form doldurduktan sonra formalarını Havuz Tesis Amirliğine vermeleri veya Havuz Tesis Amirliği’nde forma doldurmaları yeterli olacaktır.“ dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.