Çam ve Kırıcı ailesinin mutlu günü

Batmanlı genç iş insanı Osman Çam, hayatını Diyarbakır’ın tanınan eşraflarından olan iş insanı Mehmet Kırıcı’nın biricik kızı Pelda Kırıcı ile birleştirdi.

Çam ve Kırıcı ailesinin mutlu günü
Advert
Yayınlama: 04.12.2022 14:38:20
Düzenleme: 04.12.2022 14:50
483
A+
A-

Diyarbakır’da söz, nişan ve düğünü görkemli bir şekilde binlerce davetlinin katılımıyla yapan Çam ailesi masal gibi bir düğüne imza attı. Düğünde Türkiye’nin yakından tanıdığı sanatçılardan Emirxan, Celal Gümüş, Silvanlı Murat ve misafir sanatçılar katılım sağlayarak davetlilerin gönüllerince eğlenmesini sağladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Batman İl Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda gazeteci olan Veysi Çam’ın kardeşi Osman Çam’ın düğününe yoğun programı nedeniyle katılamazken, kutlama mesajı gönderdi. Akşener gönderdiği kutlama mesajında; “Partimizin Batman İl Başkan Yardımcısı Sayın Veysi Çam’ın kardeşi Osman Çam’ın düğününe yoğun ve daha önce programlanmış toplantılarımdan dolayı katılamamanın üzüntüsünü yaşıyorum. Genç çiftimizi kutlar, ömür boyu mutluluklar dilerim. Bütün davetlilere saygı ve sevgilerimi iletiyorum” dedi. Düğüne İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Vecrin Ensarioğlu, İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Seyrek, iş insanları, STK temsilcileri, siyasi parti başkanları, spor, sanat ve tarım dünyasından sayısız davetli katılım sağladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.