Çıraklıktan ustalığa evrilen bir hayat

Batman Gülistan caddesinde faaliyet gösteren Döner Sarayı işletmesinde usta olarak çalışan Şahin Avcı, daha önce hayvancılık ve inşaat işleri gibi birçok alanda çalıştıktan sonra lokanta sektörüne adım atığını belirtti. 

Çıraklıktan ustalığa evrilen bir hayat
Yayınlama: 28.12.2022 17:16:07
Düzenleme: 28.12.2022 19:55
357
A+
A-

20 yaşındaki genç usta, “Ben ilk işe başladığımda çırak olarak başladım.  Ardından bu mesleğin tüm kademelerinden alnımızın akıyla çıktıktan sonra şimdi de usta olarak sektöre değer katmaya devam ediyoruz” dedi.

“SEKTÖRÜN TÜM KADEMELERİNDE TERİMİZ VAR”

Toplamda 10 senedir ifa ettiği dönercilik hizmetinin 5 yılının elemanlıkla geçtiğini hatırlatan Avcı, “Ben tabiri caizse zamanında bu işin tüm zorluklarına göğüs gererek basamakları çıktım. Servis yaptım, dışarıcılık yaptım, usta yardımcılığı yaptım ve şuanda usta olarak hizmet vermeye devam etmekteyim.  Çok şükür usta olarak emeğimin hakkını da alıyorum. İşletme sahibimiz iyi bir usta ve aynı zamanda bir arkadaş gibi davranıyor.  Onun sayesinde işimizi iyi bir eğitimle gelişip ustalıkla taçlandırıyoruz” dedi.

????????????????????????????????????

“USTALARIMIZ İŞLETMEMİZDE EĞİTİM GÖRMEKTELER”

İşletme sahibi İsa Çıray, ilkin mesleğini batıda icra ettiğini ve 2015’ten bu yana da Batman’da işletmecilik yaptığını kaydetti.  Tavuk dönercilik alanında çekirdekten yetişme ustalar olduğuna dikkat Çeken Çıray, “Ustalarımız işletmemiz bünyesinde eğitim görmekteler. Etlerimizi biz kendi sosumuz ve taze sebzelerden marine ediyoruz. 13 saat soslu dinledikten sonra sabah gelip etlerimizi şişe takıp satışa sunuyoruz” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.