“El Birliği ile Batmanımızı kalkındıralım”

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, tarım ve hayvancılık alanında yapılan yatırımların ele alındığı “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Toplantısı” programına katılım sağladı.

 “El Birliği ile Batmanımızı kalkındıralım”
Yayınlama: 21.12.2022 16:39:05
341
A+
A-

Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programda, kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla kurumlar tarafından yürütülen açık destek programları görüşülerek yapılacak başvurularla ilgili bilgiler verildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Tarım müdürlüğümüz ısrarla destekten faydalanılması ve başvuru yapılması için teşvik, sunum ve açıklamalarda bulundular. Bizimde isteğimiz bu yönden bireysel veya ortaklık şeklinde girişimlerde bulunulabilir. Ortaklık ile tarım alanında daha büyük çapta teşvik ve projelerden yararlanılabilir ve büyük yatırımlar ile hem istihdam sağlanarak işsizlik azalır hem de ilimizi ticaret ve üretim konusunda ileriye taşıyabilir. Mülk sahipleri olanlar dairelerini kiraya vereceklerine mülk parası ile daha büyük yatırımlar veya teşvikler alabilir böylece kira gelirinden çok daha fazlasını kazanacaklardır ve bununla beraber memleketine ve insanlarımıza faydası olacaktır” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.