Endoskopi için 5 aylık randevu

Batman Eğitim Araştırma Hastanesinde Dahiliye doktoruna giden bir hastaya endoskopi için 5 ay sonraya randevu verildi. Mide rahatsızlığı yaşayan hasta, endoskopi için verilen tarihi görünce şok oldu.

Endoskopi için 5 aylık randevu
Yayınlama: 15.12.2022 15:27:03
554
A+
A-

HASTANEDE DEĞİŞEN TEK ŞEY YÖNETİCİLER

Batman’da 500 yataklı devlet hastanesinin ihalesi yılan hikâyesine dönerken, Batman Eğitim Araştırma Hastanesinde görüntüleme hizmeti için hastalara 5 ay sonraya randevu veriliyor. Batman sağlık sistemi gün geçtikçe kötüye giderken, kentin yaşadığı tek şey Sağlık İl Müdürünün ve hastane başhekim ve yönetiminin değişimi oldu. Son günlerde yaşanan ve vatandaşların çoğunu etkileyen soğuk algınlığı salgını konusunda da yoğunluğu kaldıramayan hastanede yönetimin doktorlarla olan iletişimsizliğinden dolayı da doktor kaybı yaşanıyor.

“İNSANA VERİLEN DEĞER BU KADAR”

Batman’da İsmail Filiz adında bir hastaya Eğitim Araştırma Hastanesi endoskopi için 9 Mayıs 2023 tarihine verildi. 10 Dakikalık bir endoskopi için 5 ay sonrasına randevu verilen hasta İsmail Filiz, “Gittiğim dahiliye doktoru mide rahatsızlığım için endoskopi çektirmem gerektiğini söyledi. Endoskopi bölümüne sıra almaya gittiğimde ise 09.05.2023 tarihine sıra verdiklerini gördüm. Benim rahatsızlığım 5 ay içinde ya daha kötü olursa bunun hesabını kim verecek? Maalesef insana verilen değeri görmüş olduk. Özel hastanelere yönlendirme yapılması için mi yapılıyor” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.