“Esnaflarımız için adayım”

Batman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemil Turan, 15 Ocak 2023’te yapılacak Batman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimleri için Başkan adayı olduğunu açıkladı.

“Esnaflarımız için adayım”
Yayınlama: 28.12.2022 17:19:59
307
A+
A-

 

“KENDİMİZİ HİZMET ETMEYE ADAMIŞIZ”

Kendilerini hizmete adadıklarını kaydeden Başkan Turan, “Batman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyelerimizin yoğun talebini karşılıksız bırakmamak için adaylığımı açıkladım. Batman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyesiyim ve 25 yıldır STK odalarında aktif olarak görev yapmaktayım. Aynı zamanda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yöneticiliğini yürütmekteyim. Oda Başkanlığı görevine gelir gelmez plaka basım makinesi ve boyama makinesini odamıza kazandırdım. 10 ay içerisinde 2 milyon TL borç ödedim. 1 ay içerisinde Batman Şoförler ve Otomobilciler Odasının 1 TL borcu kalmayacak. Önümüzdeki yıllarda odamıza ait bir tesis ve yakışacak bir oda kazandırmak olacaktır. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” dedi.

“ESNAFA KEFİLSİZ KREDİ VERECEĞİM”

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını kazandığı takdirde kredi çekmek isteyen esnaflara, sağlam ipoteği yapan kefilsiz kredi vereceğine dair söz veren Turan, “Bu zor dönemde esnaflarımıza yardımcı olmak boynumun borcu olsun. Odanın var olan bütçesinden üyelere yüzde 1 ile yüzde 3 arasında kredi dağıtımını yapacağım. Aynı hizmeti Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde de yapacağıma dair hepinizin huzurunda söz veriyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.