Girişimciler, üniversitede tecrübelerini paylaştılar

Avrupa Birliği ve Dicle Kalkınma Ajansı tarafından gerçekleştirilen ‘TRC3 Bölgesindeki Genç İstihdamın Kalkındırılması’ projesi kapsamında alanında uzman iş insanları ve girişimcilerin tecrübe ve tavsiyelerini paylaştığı ‘Tecrübe Konuşuyor’ etkinliği düzenlendi.

Girişimciler, üniversitede tecrübelerini paylaştılar
Advert
Yayınlama: 15.12.2022 14:32:17
75
A+
A-

Batman Üniversitesi merkez kampüs rektörlük konferans salonunda Üniversite Kariyer Merkez Müdürlüğünün destekleriyle gerçekleşen etkinliğe Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Yazıcıoğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Onur Gülbahar, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk Ertuğrul, Kozluk Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. üyesi Rıda Tür, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Batman Üniversitesi Kariyer Merkez Müdürü Doç. Dr. Fulya Köksoy, öğrencilerin kariyer basamaklarını çıkarken karşılaştıkları sorunlar karşısında asla pes etmemeleri gerektiğinin altını çizdi. Moderatörlüğünü Asude Özsoy Giovanniello’nun yaptığı etkinlikte söz alan yönetim danışmanı Sevgi Üstündağ, yeniçağın yeni mesleklerini anlattığı sunumunda üniversite öğrencilerine meslek seçimleri ve kariyer planları için çok önemli ipuçları verdi. Yönetim danışmanı ve performans koçu Başak Kitapçı, iş hayatına yönelik gençlerin geleceğine yön verecek ve kariyer yolculuklarını etkileyecek ufuk açıcı tavsiyelerde bulunurken, Kastamonu İŞGEM Müdürü Abdullah Burak Livan ise kendi hayat hikâyesini ve İŞGEM bünyesindeki başarılı girişimlerinin gelişim hikâyelerini anlatarak gençlerin geleceklerine ışık tutacak tavsiyeler verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.