Gülistan’a yakışmayan manzara!

Batman Gülistan caddesinde yaklaşık 5 yıl önce zemine monte edilen led ışıkların kırık dökük hali vatandaşların tepkisine neden oldu.

Gülistan’a yakışmayan manzara!
Yayınlama: 26.12.2022 16:35:07
Düzenleme: 26.12.2022 16:40
257
A+
A-

LEDLERİN YERİNİ ÇÖP ALMIŞ!

İlk inşa edildiği dönemde ledlerden yansıyan neon ışıklarıyla sokağa güzel bir ambiyans veren manzaradan geriye, bozuk led kutucukları ve içine birikmiş çöp ve izmarit artıkları. Gülistan caddesinde monte edilen onlarca led düzeneği artık ışık vermeden bozuk halde kötü bir görüntü oluşturmaya devam ediyor. Batman’ın en gözde caddesine yakışmayan bir manzaranın olduğunu dile getiren vatandaşlar, belediyenin bir an önce bu kötü görüntüye son vermesi gerektiğini belittiler.

“KÜL TABLALARI HALİNE GELMİŞ”

Cadde de ledlerin ilk konulduğu zaman hepsinin güzel bir ışık saçtığını belirten Gülistan caddesi esnaflar, “Aradan geçen zaman içinde ortaya çıkan manzara caddemize hiç yakışmıyor. Ledler zaten yanmıyor ve üstelik kırılan led düzeneklerinin içi tabiri caizse birer kül tablaları haline gelmiş. İçleri çöp ve izmaritlerle dolmuş.  Maalesef bunca geçen zaman içinde bakım-onarım yapılmadığı da görülüyor. Binlerce lira harcanan bu çalışmanın yerinde şuan Batman’a yakışmayan bir manzara var” dediler. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.