‘İstiklal Marşı’nı Arapça ezberledi

Batman Veysel Karani Anadolu İmam Hatip lisesinde okuyan 8. sınıf öğrencisi Muhsin Kaya, Arapça öğretmenlerinin ders etkinliği olarak öğrencilerine verdiği Arapça şiir ezberleme ödevinde İstiklal Marşı’nın Arapçasını ezberledi.

‘İstiklal Marşı’nı Arapça ezberledi
Advert
Yayınlama: 01.12.2022 18:27:49
Düzenleme: 01.12.2022 18:29
282
A+
A-

Türkiye Cumhuriyeti’nin atmosferi şiir olarak bilinen İstiklal marşının Arapçasını iki günde ezberleyen Muhsin Kaya, okumanın takdirini kazandı. Batman Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Siraç Dadak, okuduğu Arapça dersinde şiir okuma etkinliği düzenlendiğini ve misafir Muhsin Kaya’nın bu etkinlikte İstiklal Marşını Arapça olarak ezberlediğini belirtti.

2 GÜNDE İSTİKLAL MARŞINI EZBERLEDİ…

Müdür Dadak, “Şiir okuma etkinliğinde öğrencimiz Muhsin Kaya, şiirinin en güzeli olan İstiklal marşını okumak için ağlamayı verdi. İstiklal marşını okurken içinde kendisini tebrik ediyoruz” dedi. 8. sınıf öğrencisi Muhsin Kaya, Arapça öğretmeninin derste Arapça şiir ezberlemelerini seçtiklerini söyledi. Öğrenci Kaya, “Ben de Türkiye’nin bağımsızlığını icra eden İstiklal marşını ezberlemek istedim. İki gün içinde İstiklal Marşını ezberledikten sonra hocamıza verdik. Bu sayede de karakter” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.