İşyerinin kapısını çaldılar

Batman Bahçelievler Yıldırım sokakta bulunan Bulvar İş Merkezi altında tadilata alınan bir işyerinin kapısı, spot lambaları ve kablolar çalındı.

İşyerinin kapısını çaldılar
Yayınlama: 27.12.2022 15:40:34
231
A+
A-

NE BULDUYSALAR ÇALDILAR…

Önceki gece geç saatlerde hırsız veya hırsızlar tadilat halde ve üzerinde kiralık yazısı bulunan boş dükkanın kapalı kepenklerini açtıktan sonra, kapı dahil olmak üzere birçok spot lamba ve kabloları yerinden sökerek kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşlar tarafından haberdar edilen mülk sahibi gördüğü manzara karşısında şok oldu. İçeride de lamba ve kabloların söküldüğünü de anlayan talihsiz mülk sahibi durumu polise bildirdi. Olay yerinde inceleme yapan ve parmak izi tespiti yapan polis hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

1 AYDA İKİNCİ KAPI ÇALMA OLAYI

Aynı mahallede ikinci defa kapı hırsızlığının meydana geldiğini belirten mahalle sakinleri, “Hırsızlar artık çığırından çıkmış durumda. İşyerlerinin kapılarını bir bir söken hırsızlar kayıplara karışıyor. Mahallede güvenlik tedbirlerinin arttırılmasını istiyoruz. Çocuklarımız ve ailelerimiz kendimizi güvende hissetmiyoruz. Bu hırsızların bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini istiyoruz” diye konuştular. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.