KAÇAK ELEKTRİK EKİBİNİ REHİN ALDI

Elektrik kurumuyla ilgili sorundan kaynaklı işini kaybeden bir esnaf, işyerine gelen kaçak elektrik personelini rehin aldı.

KAÇAK ELEKTRİK EKİBİNİ REHİN ALDI
Yayınlama: 20.12.2022 11:48:48
Düzenleme: 20.12.2022 16:51
1.972
A+
A-

EMNİYET MÜDÜRÜ, ESNAFI İKNA ETTİ…

Batman’da bir esnaf, kaçak elektrik kontrolü için işyerine giden Dicle Elektrik personelini rehin aldı. İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, görüşmeler sonucu şahsı ikna ederek teslim olmasını sağladı. Rıhan Caddesi Çamlıtepe mahallesindeki bir halı yıkama işletmesinin kaçak elektrik kullandığı ihbarı üzerine, Dicle Elektrik A.Ş’nin 3 personeli kontrol amacıyla iş yerine yönlendirildi. Görevliler işyerinde kaçak elektrik kontrolü yapmak isteyince işyerindeki esnaf tarafından rehin alındı. İki personeli bırakan kişi, 1 personeli iş yerinde alıkoydu. Söz konusu personelin kurtarılması için olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Şahıs olay yerine Vali Ekrem Canalp’i isterken, ikna çalışmaları sonucunda rehineyi bıraktı.

“KURUM YÜZÜNDE İŞİNİ KAYBETMİŞ”

Olayla ilgili açıklama yapan Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, “Vatandaşımız, elektrik kurumuyla ilgili sorundan kaynaklı işini kaybetmiş. Görüşmelerimiz sonucunda şahıs kendiliğinden bize teslim oldu. Adli işlemleri devam edecektir. Yaralı yok, rehine kalmadı. Planlı bir şey yok, aniden gelişen bir olay” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Samet dedi ki:

    Vatandaş artık napıcak zaten geçim zor birde elektrik kurumu gelişi güzel kafasına göre yüklü miktarda para cezası kesiyor. Elektrik kurumu kişiye göre para cezası kesiyor sabit bir ceza yok yani buna bir dur denilsin.