Karatenin şampiyonları belli oldu

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Karate Federasyonunun 2022-2023 okul sporları faaliyet programında yer alan il şampiyonası sona erdi.

Karatenin şampiyonları belli oldu
Yayınlama: 19.12.2022 12:59:54
115
A+
A-

 

Küçükler kız-erkek, minikler kız-erkek, yıldızlar kız-erkek, A gençler kız-erkek ve B gençler kız-erkek kategorilerindeki müsabakalar 17-18 Aralık 2022 tarihleri arasında Çok Amaçlı Spor salonunda yapıldı. Kategorisinde mücadele eden karateciler, derece yapmak için büyük bir mücadele örneği sergilediler. Kategorisinde dereceye giren sporculara ödülleri Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk verdi. Müsabakalarda dereceye giren gençler kategorilerindeki sporcular 9-10 Şubat 2023 tarihleri arasında Diyarbakır’da, minik ve yıldız kategorisindeki sporcular ise 25 -26 Şubat 2023 tarihleri arasında Malatya ilinde yapılacak bölge müsabakalarında Batman’ı temsil edecekler.

KARATE BRANŞI GELİŞİYOR

Karate il temsilcisi Sedat Yılmaz, hedeflerinin grup müsabakalarından sonra, Türkiye dereceleriyle Batman’ı en iyi bir şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Şampiyonada dereceye giren sporculara ödüllerini veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ise, bütün branşlarda olduğu gibi karate branşının da her geçen gün ilerlediğini ve geliştiğini belirterek, turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti. İl Müdürü Özperk; “Karate branşının gelişmesine büyük emekleri olan il temsilcisi Sedat Yılmaz’ı, Sinan Gündüz’ü, Hüseyin Yılmaz’ı ve bayan antrenörümüz Nursel Yılmaz’ı kutlarım. Kurum olarak imkânlarımız dâhilinde desteğimiz aralıksız sürecektir. Şimdiden bölge müsabakalarında bütün sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.