Kaymakam Öztaş, Gençlikteydi

Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş,  Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ile Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr’ı ziyaret etti.

Kaymakam Öztaş, Gençlikteydi
Yayınlama: 20.12.2022 14:52:10
36
A+
A-

Gercüş ilçesinde gençlik, sportif ve sosyal projelere verdiği destekle bilinen Kaymakam Öztaş, 2023 yılındaki proje ve hedeflerini İl Müdürü Özperk ile paylaştı. Kaymakam Öztaş, “2023 yılında Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle birlikte hareket ederek, yapmaya planladığımız yeni tesis yatırımları, gençlik faaliyetleri, sportif faaliyetler ve ilçenin canlanması için yapılabilirliği yüksek fikirler üzerinde görüş alış verişinde bulunduk. Amacımız merkezin yanı sıra ilçemizde de daha fazla gencimize ulaşmaktır. Kaymakamlık olarak bütün imkânlarımızı gençlerimizin hizmetine sunmaya hazırız” diye konuştu.

“İLÇELERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ”

Göreve geldiği günden bu yana, merkezin yanı sıra ilçe ve beldelerde de spor tesisi yatırımlarının yapılması için büyük bir çaba sarf ettiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “İlçelerimizde yapmayı planladığımız bütün projelerimizde kaymakamlarımızla görüş alışverişinde bulunuyoruz. Birlikte daha başarılı olacağımızın farkındayız. Onun için bugün Gercüş ilçemizin Kaymakamı Muhammed Öztaş ile fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah 2023 yılındaki yeni yatırım planlarımızla ile Gercüş gibi, bütün ilçelerimize ciddi anlamda dokunacağız.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.