Kitap okuma noktalarına ziyaret

Atatürk İlkokulu 2/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Batman il müdürlüğünce açılan kitap okuma noktasını ziyaret ettiler.

Kitap okuma noktalarına ziyaret
Advert
Yayınlama: 25.12.2022 14:15:35
158
A+
A-

Kitap okuma noktası çalışanları, öğrencileri kitap okuma noktasını gezdirip, okuma noktasında kitap ve okuma kültürü kapsamında yapılan çalışmalar hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Kitap okuma noktasının işlevini, okuma halkası ve kitap okuma farkındalığı ile ilgili öğrencilere çeşitli etkinlikler yapan okuma noktası çalışanları “Öğrencilerimize okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, yaşam boyu öğrenme yetkinliği ve bilgi okur-yazar olma becerilerinin edinmek temel amacımız“ dedi. Etkinliğin sonunda da öğrencilere kalem, kitap ve dergi hediye etti.

2/B Sınıf Öğretmeni Siraç Akçay , “Öğrencilerimizin, okuduğunu dinlediği, izlediğinden hareketle, söz varlığını zenginleştirerek dil zevki ve bilincine ulaşmalarının, duygu, düşünce, hayal dünyalarını geliştirmelerini, okuma, yazma sevgisi ve alışkanlığı kazanmalarının sağlanması amacıyla bu tür etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Ev sahipliği yapan okuma noktası çalışanlara, öğrencilerimize verdikleri güzel bilgiler, göstermiş oldukları yakın ilgi, misafirperverlikleri ve öğrencileri sevinmesini için verdikleri anlamlı hediyeler için teşekkürü bir borç biliyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.